Home

Download "Ndx a k a bojoku d " mp3

NDX A.K.A - BOJOKU KETIKUNG.m4a
04:50 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku ketikung.m4a.mp3
By: Vin Dilaroste
Size: 3.37 MB
Hits: 21843 Times
Genre: Unknown
NDX A.K.A - Bojoku Ketikung
04:46 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku ketikung.mp3
By: EriinStyle99
Size: 4.43 MB
Hits: 16993 Times
Genre: Hip-hop & Rap

Penyanyi : NDX A.K.A Judul Lagu: Bojoku Ketikung Jangan opo, jangan kangkung Tempe opo, tempe koro Ngopo kok bingong, bojoku ditikong Popo po ora, aku ra popo Aku ra nyongko koe tego karo konco jarene konco kentel bojoku tok sleding tekel opo ra ono kimchil lio sing seneng koe Nganti koe nikung, bojone koncone dewe Heee koe koncoku, sing jarene cs ku nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu mbribik nikung nyiak bojone konco dewe Ora mikir koncone tumindak sak penake paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku tusuk dari belakang ah manaku tau seakan kau arjuna pada engkau keju ra ngango sopan santun kau dustai diriku Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo... Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro... Aku ra nyongko koe tego karo konco jarene konco kentel bojoku tok sleding tekel opo ra ono kimchil lio sing seneng koe Nganti koe nikung bojone koncone dewe A..ku kurang opo, kok koe iso tego opo ono salah ku teros koe ndikong aku opo putut ajarno .kok aku kudu lilo ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku pancen koe konyol ning utekmu kok protol pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol tak bisa aku pendam mana sangup bertahan neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo... Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro... Aku ra nyongko koe tego karo konco jarene konco kentel bojoku tok sleding tekel opo ra ono kimchil lio sing seneng koe Nganti koe nikung bojone koncone dewe yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono mugo iso seneng awet tekan tuo sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo... Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro... Aku ra nyongko koe tego karo konco jarene konco kentel bojoku tok sleding tekel opo ra ono kimchil lio sing seneng koe Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)


-ndx - A-k - A-bojoku - Disebeh-
05:08 Min
Download
-ndx - a-k - a-bojoku - disebeh-.mp3
By: TuTa Osa
Size: 7.07 MB
Hits: 2854 Times
Genre: Tuta
NDX A.K.A - Bojoku Disebeh
05:08 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku disebeh.mp3
By: EriinStyle99
Size: 4.71 MB
Hits: 8526 Times
Genre: Hip-hop & Rap

Penyanyi : NDX A.K.A Judul Lagu: Bojoku Disebeh number one : bojoku digondol bojone ( sabar ndan ) number two : bojoku ketikung ( weh aso lek ) number three : bojoku di sebeh (tragis.... menyiksa......Modar... ) jaremu tresnamu mung aku... jaremu sayangmu mung aku... nanging nyatane, kmu memilih dirinya kamu kena buluh perindu, saat kena jadi rindu beneran, aku gk tahan and I will soft love in you sekarang kamu dengan dia sekarang kamu cinta dia neng kene aku, hanya bisa tertawa kamunya kena semar mesem, mesam mesem malu kesemsem, mulai sekarang has life me forever lorone ati, yen kelingan sliram sing tak barengan, lewati dowone wektu, neng kok malah loro, sing kudu tak rasakke caramu salah rekoso tibo mburine kowe langsung menggok, seko dalan tresnaku tanpa pamit aku, sik tau duwe mimpi urip gendeng, sak lemah, karo awakmu ning nyatane malah aku mbok larani jaremu tresnamu mung aku... jaremu sayangmu mung aku... nanging nyatane, kmu memilih dirinya kamu kena buluh perindu, saat kena jadi rindu beneran, aku gk tahan and I will soft love in you sekarang kamu dengan dia sekarang kamu cinta dia neng kene aku, hanya bisa tertawa kamunya kena semar mesem, mesam mesem malu kesemsem, mulai sekarang has life me forever aku kau tinggalkan, dan tanpa alasan seakan kau terbang, tanpa ada beban kau pernah jarang goyang dengan si pecundang tenyata cintamu mudah didapatkan semar mesemku luntur atau apalah itu takmampu runtuhkan tebalnya dinding hatimu dan apalah daya, ku manusia biasa dan kau tega matikan bara asmara jaremu tresnamu mung aku... jaremu sayangmu mung aku... nanging nyatane, kmu memilih dirinya kamu kena buluh perindu, saat kena jadi rindu beneran, aku gk tahan and I will soft love in you sekarang kamu dengan dia sekarang kamu cinta dia neng kene aku, hanya bisa tertawa kamunya kena semar mesem, mesam mesem malu kesemsem, mulai sekarang has life me forever kini tlah hilang kata i love you darimu tak ada lagi ucapan kata i miss you karena dirimu pergi, seakan kau foget me lupakan aku dan bilang Dont back to me semoga kau bahagia dengan dia dan semoga kita ngambil jampi jampinya karna aku sekarang hanya bisa tertawa haha betapa dia kasiahan mendapatkan sisa sisa kita jaremu tresnamu mung aku... jaremu sayangmu mung aku... nanging nyatane, kmu memilih dirinya kamu kena buluh perindu, saat kena jadi rindu beneran, aku gk tahan and I will soft love in you sekarang kamu dengan dia sekarang kamu cinta dia neng kene aku, hanya bisa tertawa kamunya kena semar mesem, mesam mesem malu kesemsem, mulai sekarang has life me forever


Ndx - A-k - A Bojoku - Di - Gondol - Bojone
05:55 Min
Download
Ndx - a-k - a bojoku - di - gondol - bojone.mp3
By: Umar
Size: 5.55 MB
Hits: 459 Times
Genre: Hip-hop & Rap

mung lagu lagu iki seng iso ngerti....


NDX A.K.A Bojoku Digondol Bojone
05:56 Min
Download
Ndx a.k.a bojoku digondol bojone.mp3
By: kevinapril
Size: 5.44 MB
Hits: 3327 Times
Genre: Unknown
NDX A.K.A - Bojoku Digondol Bojone (Real Drum Cover).m4a
05:55 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku digondol bojone (real drum cover).m4a.mp3
By: Vin Dilaroste
Size: 4.12 MB
Hits: 8281 Times
Genre: Unknown
Ndx a.k.a bojoku di gondol bojone
05:55 Min
Download
Ndx a.k.a bojoku di gondol bojone.mp3
By: user895090806
Size: 5.42 MB
Hits: 29864 Times
Genre: Unknown
NDX A.K.A - Bojoku Disebeh
05:10 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku disebeh.mp3
By: kevinapril
Size: 4.73 MB
Hits: 3823 Times
Genre: Unknown
Ndx a.k.a - Bojoku ketikung.mp3
04:42 Min
Download
Ndx a.k.a - bojoku ketikung.mp3.mp3
By: Erlangga Fery Anggriwan
Size: 4.32 MB
Hits: 348 Times
Genre: Unknown
« Prev | 1 | Next »
Now Playing
» Jika Boys
» Rhm Cd Vol 657
» Endank Soekamti Sampai Jumpa Soekamti Karaoke
» Tak Pernah Ternilai Last Child
» Lagu Tari Gong
» Sakitnya Mencintaimu
» ガラスのブルース
» Sendiri Kotak
» Letter For Me Sebuah Penyesalan Cover
» Lagu Cover Indonesia Terbaik
» All About Britain Descargar Gratis Pdf
» Gülben Ergen Sikiş
» Ayten Alpman Tek Başına
» Ddos
» Recep İvedik Gulme
» Tak Pernah Tahu Cinta Yang Ku Tunggu
» A T V
» Keloas Pallapa
» Keloas
» Kenny Rogers When You Love Someone
» Wiwik Sagita Keloas
» Lilin Herlina Kopi Dangdut
» 190 Draft
» Mike Posner At Night Alone
» Lagu Sunda Koplo